От "Армията" пуснаха в продажба специална юбилейна фланелка по случай 75-годишнината от основаването на ЦСКА. С нея "червените" ще изиграят последния си мач от редовния сезон - срещу Ботев (Враца).

Ето какво написаха от клуба:

"Юбилейна фланелка "75 години ЦСКА" вече е в продажба 

Историята ни, постиженията ни, героите ни говорят сами за себе си, затова да сме многословни е излишно. Клубът ни няма нужда от изкуствена украса, защото имаме всичко онова, за което мнозина мечтаят. 

С тази ясна мисъл за величието, вкоренено в ДНК-то на "армейския" клуб, с преклонение пред подвига на предците ни и със сърца, туптящи за ЦСКА, за юбилейната ни тениска избрахме ретро мотиви и наблегнахме на семпли, но въздействащи детайли, загатващи за мощта, за устрема, за миналото на най-великия български футболен клуб. 

По случай днешната годишнина отборът ще изиграе един мач – този с „Ботев“ Враца на 08.05.23 г., с юбилейната фланелка. 

Тениската идва в специална кутия, отново изработена с детайли, посветени на юбилея, както и картичка с описание на някои от детайлите по нея. 

Специалната фланелка, която посветихме на 75-ата годишнина на най-великия футболен клуб в България, може да намерите онлайн тук -> bit.ly/3HG1FGC 

Налична е и в официалния клубен фен магазин".

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe