Наставникът на Берое Хосе Луис Ачиари похвали футболистите си за представянето и победата им с 3:0 над Етър, а също така пожела на "болярите" да се върнат колкото се може по-скоро в efbet Лига.

"Искам да поздравя отбора на Етър и дано по най-бързия начин се върне в efbet Лига. Няколко пъти ходих да ги гледам, добри хора са и искам най-доброто за тях.

Искахме да се представим по-най-добрия начин, да играем в средната група, но не успяхме. Днес беше много важен мач за нас, да имаме повече точки и да останем в групата. От първата минута се представихме много добре, имахме много ситуации за гол и съм доволен за нашите фенове, от които имахме голяма подкрепа.

В българското първенство има много интересни играчи и Себастиян Вия може да се представи най-добре, да покаже целия си потенциал. Показа качествата си един на един, завършващия си удар. Много е хубаво, че е при нас и трябва да го използваме по най-добрия начин, докато е тук. Отборът също се представи по най-добрия начин. Големи професионалисти сме и гледаме да представим по най-добрия начин исторически отбор като Берое", обобщи Ачиари.

Последвайте каналите ни в: