Владимир Манчев

 

Хебър официално обяви, че досегашният помощник треньор Владимир Манчев застава начело на тима, а Фулвио Пеа ще бъде спортно-технически директор. В щаба на новия старши треньор като асистенти влизат Кирил Божков и Спас Гигов, а треньор на вратарите остава Васил Василев. По-рано днес излезе информация, че Ники Митов може да се завърне начело на пазарджишкия клуб, но по всичко изглежда това няма да се случи.

Ръководството на ФК Хебър 1918 назначи досегашния наставник на мъжката представителна формация Фулвио Пеа за спортно-технически директор на клуба.

Неговото място в ролята на титулярен старши треньор ще заеме Владимир Манчев, който до момента изпълняваше функции на първи асистент на италианския специалист. Фулвио Пеа вече е бил в ролята на спортен и технически директор по време на работата си в италианските Лукезе (през 2005 г.) и Ливорно (2018 г.) Подобни функции той е осъществявал в китайския Дзянсу Сунин (2021 г.), както и в ЦСКА по време на престоя на Луиджи Симони (2001 г.) От тук насетне Фулвио Пеа ще осъществява цялата спортно-техническа власт, касаеща школата на Хебър, мъжкия представителен тим и дублиращата формация на клуба. В щаба на новия старши треньор на Хебър Владимир Манчев като асистенти влизат Кирил Божков и Спас Гигов, а треньор на вратарите остава Васил Василев