Владимир Манчев - ст.треньор на Хебър

Старши-треньорът на ФК Хебър Владимир Манчев сподели първите си впечатления от стартиралия в понеделник 15-дневен лагер на пазарджиклии в Алания, Турция.
„Доволни сме от условията, които ни предоставят домакините – хотелът е много добър, терените са страхотни и реално всичко, което ни е необходимо го имаме на разположение. Хубавото време също е в наша полза, защото ни позволява да работим пълноценно и да изпълняваме до момента всички задачи, които стоят пред нас за този лагер“, сподели Манчев.


Той хвърли поглед и към целите на режима в Алания.
„Този лагер е много важен за нас в няколко аспекта. Първо, ние ще трябва да избистрим игровата физиономия на отбора. При нас почти половината отбор е нов, защото дотук привлякохме 8 нови състезатели и ще използваме тези 2 седмици, в които ще бъдем заедно за да напаснем характерите в колектива, а и като взаимоотношения в отбора. Новите играчи пък ще запозная с изискванията – моите и на колегите от щаба и най-вече да бъдем заедно за да се опознаем и да
направим освен добър отбор в игрови план, така и хубав колектив, който да ни носи успехи“, изрази надеждите си треньорът на хебърци.


Владимир Манчев подчерта, че всички нови попълнения са лично селектирани от него. „Няма играч, който да не е привлечен с моето одобрение. През зимата по-трудно се привличат качествени футболисти по чисто обективни причини. Ние успяхме да вземем добри футболисти, за което съм благодарен на ръководството. Разбира се имаше и такива, които не успяхме да вземем по една или друга причина, но на този етап съм доволен от това, което взехме като качество и дълбочина в състава. Може да привлечем още един състезател в халфовата линия, ако се появи добра възможност за входящ трансфер“, разкри Манчев.