Хебър - зимна подготовка 2023, снимка: Марица.бг

 

Със седем нови попълнения започна зимната си подготовка ФК Хебър. В първото за 2023-а година занимание се включи бившият вратар на Левски Звонимир Никулич, който часове по-рано парафира контракт с пазарджиклии.

Неговият сънародник от Хърватска Лорен Маружин също е вече официално футболист на Хебър. 25-годишният нападател пристигна снощи в Пазарджик е днес тренира  с хебърци. Останалите нови попълнения са вече обявените отрклуба български футболисти – Архан Исуф, Камен Хаджиев, Николай Николаев – Хълк и Стоян Стоичков.

Преди старта на зимната подготовка Владимир Манчев представи пред футболистите новите си асистенти в щаба – техническият асистент Димитър Андонов и треньорът на вратарите Мартин Митев.

През тази и идната седмица хебърци ще се готвят в домашни условия на клубната си база, а на 16-ти януари летят за Алания, където ще проведат основния етап от зимната си подготовка.

По време на кампа в Турция хебърци ще изиграят и 4 контролни мача, съперниците за които все още се уточняват. На родна земя Хебър ще има само една проверка – на 14-ти януари с Локо(Пд).

Марица