Хебър, зимна подготовка 2023

Хебър проведе тази вечер първа тренировка от лагера си в Алания, Турция. Малко след като хебърцисе настаниха в петзвездния хотел „Голдън Сити“, над Алания се разрази силна дъждовна буря, която промени плановете на
треньора Владимир Манчев е неговия щаб. Така вместо занимание на терен хебърци проведоха тренировката си във фитнеса на хотела. Всички футболисти взеха участие в интензивното занимание.

Утре преди обяд пазарджиклии ще започнат по същество своята подготовка в Алания с тежки двуразови занимания.

Хебър замина тази сутрин с група от 23-ма футболисти за двуседмичен лагер в Алания, Турция. Режимът на турската Ривиера ще бъде основен етап от зимната подготовка на пазарджиклии.

На борда на самолета в посока Анталия се качиха всички 8 нови попълнения на отбора – Звонимир Микулич, Камен Хаджиев, Архан Исуф, Николай Николаев, Стефан Цонков, Стоян Стоичков, Лорен Маружин и  Марк-Емилио Папазов. Очаква се по време на кампа в южната ни съседка към състава на Владимир Манчев да се присъедини и още един нов полузащитник. В групата за лагера попаднаха и младите надежди от школата на Хебър Мартин Янков, Стилиян Тисовски и Филип Парутев, които ще получат шанс за изява по време на четирите контроли на турска земя.

В тях Хебър ще срещне последователно тимовете на Висла Краков, Полша(21.01), Кривбас Кривой рог, Украйна(24.01),  Каспий Актау, Казахстан(27.01), и Металист Харков, Украйна(30.01).

Групата на Хебър:

Вратари: Петър Дебърлиев, Мартин Янков, Звонимир Микулич

Защитници: Камен Хаджиев, Архан Исуф, Николай Николаев, Стефан Цонков, Осира Корнел, Муса Сила, Робърт Мазан, Мартин Михайлов, Георги Търтов

Полузащитници: Алехандро Гарсия, Марсел Жан-Пиер, Богомил Божуркин, Стилиян Тисовски, Филип Парутев, Стоян Стоичков

Нападатели: Лорен Маружин, Октай Хамдиев, Арсенио Валпорт, Ивайло Михайлов, Марк-Емилио Папазов

marica.bg