С група от 18 футболисти тази сутрин футболният тим на Хебър потегли за мача си от 2-рия кръг на Втора лига срещу Спартак (Варна).

Двата тима ще се срещнат утре вечер от 19,30 часа на градския стадион в Балчик, където спартаковци ще играят домакинските си мачове през този сезон.

Главен съдия на мача ще бъде Димо Димов с асистенти Румен Иванов и Георги Стамболджиев. Адриан Сюрджиев е четвърти съдия, а за съдийски наблюдател е назначен Димитър Костов.

През седмицата пазарджиклии тренираха в отлично настроение след позитивното начало на шампионата и в Балчик ще преследват втора поредна победа.

24 часа преди началото на двубоя хебърци ще проведат тактическа тренировка на стадиона в Добрич.

В лагера на пазарджиклии няма проблеми с контузени, болни и наказани играчи и всички очакват с оптимизъм срещата със Спартак.

Ето и групата на хебърци за двубоя край морето:

Вратари:

Александър Любенов, Петър Дебърлиев

Защитници:

Кристиян Михайлов, Томислав Папазов, Димитър Везалов, Асен Георгиев, Божидар Васев, Цветелин Тонев;

Полузащитници:

Андриан Краев, Янко Ангелов, Якуб Идризов, Георги Каракашев, Атанас Велев,

Нападатели:

Тодор Чаворски, Данииел Пехливанов, Октай Хамзиев, Георги Недялков, Георги Андонов.

За разлика от Хебър, варненци започнаха сезона по възможно най-кошмарния начин – със загуба с 0:5 от Нефтохимик. Въпреки това те нямат намерение да свиват знамената и ще търсят реванш пред собствените си фенове и със сигурност ще хвърлят всички сили в името на победата. През изминалата седмица в редиците на Спартак се присъедини Иво Иванов, който вече е картотекиран и се очаква да дебютира срещу Хебър. Холандецът Насарио де Фретес също е картотекиран и също ще може да вземе участие в мача. Под въпрос е единствено капитанът Боян Илиев.