Хебър направи промени в спортно-техническото си ръководство. За нови асистенти на Владимир Манчев от днес бяха назначени Мартин Митев и Димитър Андонов.

Първият ще отговаря занапред в подготовката на вратарите. Митев заменя на този пост досегашният специалист Васил Василев, който от Нова година преминава на работа в Детско-юношеската школа на клуба, където ще има същите функции. Димитър Андонов пък ще бъде технически помощник-треньор на Владимир Манчев. Кондиционен спец на мъжете остава Георги Петров, а Илиян Геренски и занапред ще изпълнява функции на анализатор.

Кирил Божков, който до скоро бе в щаба на Манчев ще се съсредоточи в работата си на директор на ДЮШ-а, колегата му Спас Гигов ще се фокусира върху задълженията си като наставник на Хебър II.

Кои са новите лица?

Мартин Митев е на 41 г. Готвил е вратарите в ЦСКА 1948 II, Балкан Ботевград и Локомотив Мездра. Има стаж и в частната Индивидуална футболна академия на столичния Раковски. Като футболист е играл за Левски-Раковски, Светкавица, Берхемспор (Белгия), Балкан и Локо (Мездра).

Димитър Андонов е на 37 г. Като футболист е играл за тимовете на Берое, Сливен, Миньор(Раднево), Свиленград, Чавдар, Черноморец (Бяла), Марек, Хасково. Бил е наставник в школите на ЦСКА и Левски.