Капитанът на ЦСКА - София Юрген Матай даде мнението си след поражението с 0:1 от Ботев (Пловдив) в първия полуфинал от турнира Sesame Купа на България.

Някой път, когато започне второто полувреме, можеш да проспиш първите няколко минути. Те успяха да вкарат гол, след това им дадохме много пространства да играят, но ние също играхме добре. Имахме два дни да се адаптираме към новата схема на треньор и се видя, че можем да играем добър футбол. Те имат добри и бързи футболисти, дадохме им твърде много пространства. Видя се, че имаме потенциал с новата формация и мисля, че нещата ще се получат.

Когато победиш с 1:0, имаш предимство. Те имат предимство преди втория мач. Те се радват предварително, но това не значи, че ще победят. ЦСКА ще излезе пределно мотивирано. Червените картони бяха една идея пресилени, съдията не свири лошо, но в тази ситуация можеше да им даде по един жълт картон. Днес разочаровахме феновете, но те ще бъдат в Пловдив и няма да се усети, че сме гости. Което си говорим в съблекалнята, трябва да го запазим за себе си. Предпочитам да не давам информация", каза 31-годишният нидерландец.

Последвайте каналите ни в: