Халфът на Манчестър Сити Родри призна, че играчите са изморени и имат нужда от почивка. Той сподели това след вчерашния двубой срещу Реал Мадрид от четвъртфиналите на Шампионската лига. Срещата на “Сантиаго Бернабеу” завърши 3:3. Тимът на Пеп Гуардиола се бори за три трофея. Освен оспорваната битка в първенството и Шампионската лига тимът го очаква и полуфинал във ФА Къп срещу Челси.

“В медиите се говореше за почивка и това е важно. Реал беше малко по-свеж от нас през първото полувреме, това е нормално. Начинът, по който играхме и стигнахме до головете, показва какъв манталитет на шампиони имаме”, сподели Родри.

Rodri: “I do need a rest, I do. Let’s see how we speak, how we live the situation. Sometimes it is what it is. I need to adjust. [Rest] is something we are planning, yeah…” pic.twitter.com/qsPCZfYNSs

— City Report (@cityreport_) April 10, 2024

“Аз имам нужда от почивка. Понякога е така, трябва да се адаптираш”, допълни испанецът, който има 3498 изиграни минути от началото на сезона. “Знаем колко силни сме у дома. Знаехме, че каквото и да се случи, сблъсък няма да е приключил. Имаме нужда от нашите фенове”, каза още Родри.

Последвайте каналите ни в: