Бившият аржентински национал Карлос Тевес е бил приет в болница тази нощ със силни болки в гърдите. 40-годишният бивш нападател, който в момента е треньор на местния Индепендиенте, е бил откаран в лечебно заведение в Буенос Айрес, след като се е почувствал зле, но първоначалните изследвания не са показали нищо сериозно около неговото състояние.

“Нашият треньор, Карлос Тевес, бе приет в болница “Ла Тринидад” в Сан Исидро с болки в гърдите. Той бе подложен на съответните тестове и те бяха задоволителни. Днес той ще продължи с нова серия от изследвания, планирани предварително като част от по-общ преглед,” се казва в официалното изявление от клуба, който потвърди за ситуацията.

Според местни издания проблемите на Карлос Тевес се дължат на стрес. Бившият национал на гаучосите страда от високо кръвно налягане и регулярно се подлага на изследвания, а състоянието му се следи. Това предизвика спекулации в местната преса относно възможностите той да прекрати треньорската си кариера в опит да свали напрежението и стреса около себе си. Все още не е ясно дали Тевес ще присъства на днешната тренировка на тима.

Последвайте каналите ни в: