Ливърпул е стартирал първоначални разговори с Айнтрахт (Франкфурт) за привличането на защитника Вилиан Пачо. Не е тайна, че 22-годишният еквадорец е един от набелязаните от мърсисайдци играчи за лятната селекция на тима и те бързат да изпреварят конкурентите за подписа му, разкрива "Фуут Меркато".

От "Анфийлд" вече са се свързали както с Айнтрахт, така и с агента на играча, за да задвижат работата по евентуалния трансфер на играча. От германския клуб дори вече са обявили цената, която искат за своя футболист, която ще бъде 65 милиона евро, плюс допълнителни бонуси.

Преговорите между двете страни със сигурност ще продължат и в следващите месеци до лятото, но в Ливърпул се надяват да постигнат сделка колкото е възможно по-скоро, защото интерес към Пачо има и от други клубове, сред които и английския Арсенал.

Във Франкфурт пък изглежда са се примирили, че трудно ще задържат този футболист и дори вече са започнали търсенето на негов заместник. Смята се, че това ще бъде бранителят на Брест Лилиан Брасие.

Последвайте каналите ни в: