Часове преди старта на полуфиналната серия, в която шампионът ВК Нефтохимик 2010 ще се изправи срещу Левски София, капитанът на бургазлии Иван Станев говори пред официалния клубен сайт.

Първият мач от плейофната серия е на 4 април, от 19:00 часа, в зала „Левски София“ в столицата, и е телевизионен. Играе се до три успеха от пет мача.

„Започваме полуфиналната серия с гостуване в София, като за първи път тази фаза ще се проведе по нов формат“, започна 38-годишният разпределител.

През този сезон домакинствата в полуфиналите се редуват, а не, както досега, да има двойки от последователни мачове в залата на единия от съперниците.

„От опит знам, че най-трудните мачове през сезона са тези, които предстоят. Сега е моментът да покажем защо сме били всеки ден в залата през последните 7 месеца“ е мнението на играещия помощник на старши треньора Мартин Стоев.

„Няма с какво ново да се изненадаме и двата отбора. Този, който е в по-добра спортна форма и има малко повече късмет, продължава напред. Пожелавам си утре ние да направим първата успешна стъпка!“, обобщи Станев.

Последвайте каналите ни в:

Снимки: Startphoto