Пари Сен Жермен има план да опита да привлече поливалентния халф на Манчестър Сити Бернардо Силва. Според "Льо Паризиен" способността на португалеца да играе на всеки пост в халфовата линия и в атаката го прави идеалния заместник на Лионел Меси в очите на клубните шефове на парижани.

Бернардо изкара шест години в Ман Сити и още през миналото лято се говореше, че иска промяна. Преди той бе свързван с Барселона, но ПСЖ изглежда като доста сериозна опция, особено ако днес Силва спечели Шампионската лига и по този начин запълни цялата колекция от трофеи с "гражданите".

Според "Паризиен" Луис Кампос настоява за трансфера на своя сънародник, който се превръща в една от основните цели на клуба, въпреки че все още официално не е обявено името на новия треньор на ПСЖ. Твърди се, че френският шампион е готов да предложи на Манчестър Сити 70 милиона евро за 28-годишния Силва.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago