Снимката на профила, който сте създали в интернет, може да разкаже много за нас. Тази снимка е като нашата витрина.

 

Снимка от разстояние

Ако изберете снимка на потребителския си профил, на която едва се виждате, защото е снимана в далечина, това означава, че оценявате поверителността.

Вие сте интересен и отворен човек. Имате богат вътрешен живот. Вие не сте прекалено фокусирани върху себе си, повече се интересувате от живота около вас. Външният вид не е голяма работа за вас. В живота предпочитате да инвестирате в опит, а не в предмети. Вероятно обичате да пътувате и да тренирате редовно.Снимка от детството ви

Вие сте сантиментален и чувствителен човек. Имаш чувство за хумор и обичаш да се шегуваш. Охарактеризирате позитивен подход към света. Вие сте мил, сладък и приятен. Привличаш хората към себе си. Понякога обаче се криете в собствения си свят, към който не допускате другите.

Животно

Вие държите други хора на разстояние. Вие сте донякъде скрит човек, отвлечен и недоверчив. Страхувате се от хората, така че сте изградили стена около себе си. Можете да бъдете много любезен, сърдечен и отзивчив човек, но за да се отворите, първо трябва да опознаете другия добре и тогава го допускате във вашия свят.

Вашето бебе/дете

Няма да има нищо изненадващо. Вие сте горд родител, който силно обича детето си. Външният вид на детето те накара да загубиш малко от своята индивидуалност и да подчиниш целия този свят на това малко същество. Приоритет за вас. Чувствате голяма радост и гордост, че сте родител. Смятате, че това е най-голямото ви постижение в живота и най-голямото ви щастие.

Ваша снимка с детето ви

Вие сте енергичен човек, изпълнен с живот. Не можеш да седиш дълго на едно място. Вие обичате живота си и се чувствате добре като родител. Изпълнени сте с голям оптимизъм, но лесно се разпалвате. Вие принадлежите към много емоционалните и променливи хора.

Снимка с партньор

Имате спешна нужда да покажете щастието си. Искаш да се хвалиш с отношенията си и да споделиш радостта си с останалия свят. Любовта е най-важното за вас.

Трябва да бъдеш с някого, да обичаш, да се грижиш.

Такава снимка на профила може да бъде доказателство за емоционална нестабилност или дори психични проблеми. Не можете да се справяте с проблеми. Дори най-малките проблеми могат да ви обезпокоят. Вие сте много чувствителен, нервен човек и може да имате проблеми със самочувствието.

Селфи

Хора, които поставят такава снимка в профил са забавни, директни и изпълнени с оптимизъм. Тази снимка изразява и чувство за хумор. Момичетата, които могат да се похвалят със селфи са привлекателни, уверени в себе си и в същото време много сладки. Те се интересуват от други хора, обичат да слушат и да помагат. Въпреки че има много стереотипи около селфитата, такъв аватар не означава нищо лошо.

Снимка на вас от някакво събитие

Ти си интересен и малко безразсъден. Обичаш да се хвалиш, макар че от друга страна не те интересува мнението на другите. Вие се радвате на живота и не го приемате прекалено сериозно. Вие се откроявате с лекота и свобода.

Снимка с цялото семейство

Вие сте човек, който цени традиционните ценности. Семейството е най-важното за вас. Имате голямо чувство за отговорност. Вие сте консервативен човек, който малко се страхува от промяната. Вие приемате, че ако нещо е добро, защо да го промените. Страхувате се от нови неща. Трудно е някой да ви убеди да промените мнението си. Придържате се към позицията си и дори не си мислите, че може би грешите.

Детайл на лицето от близо

Вие сте оригинален и творчески човек. Имате артистична душа. Вие принадлежите към оригиналните хора. Вероятно имате необичайно хоби. Подобно изображение на профила може да бъде и знак за комплекси и фактът, че искате да скриете нещо и да се представите в най-добрата светлина.