Ювентус и Милан завършиха разочароващо 0:0 в дербито от 34-ия кръг на италианската Серия "А". Така двата тима запазиха позициите си във временното класиране, където „Старата Госпожа“ е на трето място с 65 точки, докато „росонерите“ са втори със 70 точки.

Първото полувреме на мача в Торино не предложи много положения, като най-чистото дойде в добавеното време, когато Душан Влахович стреля от пряк свободен удар, но Марко Спортиело направи страхотно спасяване.

Пет минути след началото на втората част Филип Костич стреля от границата на наказателното поле, но не може да затрудни вратаря на „росонерите“. Милан отговори с шут от дистанция на Рубен Лофтъс-Чийк в 66-ата минута, но топката профуча покрай вратата.

Последваха по-силни минути за Юве, който можеше да вкара в 73-ата минута, но удар с глава на Аркадиуш Милик бе отразен от Спортиело. В заключителните минути на редовното време „бианконерите“ натиснаха, като първо в 86-ата минута защитник блокира удар на Адриен Рабио, а минута след това Милик не уцели вратата, след като засече центриране от пряк свободен удар. До края на мача така и не паднаха голове и двата отбора завършиха наравно.

По-рано през деня Лече и Монца не се победиха в мач от кръга в Италия, който завърши 1:1.