Халфът на Ювентус Николо Фаджоли отново се извини заради пристрастеността си към спортните залози, която през октомври му донесе 7-месечна забрана да практикува футбол. 23-годишният играч добави, че е получил голяма подкрепа от своя клуб по отношение на този случай.

„Съжалявам за това, което направих. От Ювентус бяха много близо до мен. Всички ме подкрепиха: клубът, треньорът и съотборниците ми. Как го приеха ли? Ами, очевидно не бяха щастливи, но ми помогнаха да се върна на правия път. В клуба знаят, че разбрах моите грешки. Всички трябва да се учим и да започваме отначало“, заяви по време на публичен семинар Фаджоли, който отказа да обсъди колко общо пари е пропилял, но призна, че в даден момент е поставил залог на стойност 5000 евро. „Изкарвам добри пари и залагам доста. Но всеки, който печели по 1200 евро на месец и залага по 1000 евро има същата зависимост като мен“, допълни полузащитникът.

“Juventus didn't take it well, they helped me along my journey. The club knows I've understood my mistake. We all make mistakes, we must learn and move forward."

🎙️| Fagioli to @CorriereTorino pic.twitter.com/Z3oWneau8a

— Bianconeri Zone (@BianconeriZone) May 9, 2024

На събитието присъстваше и доктор Лучана Монте, която се грижи за рехабилитацията на Фаджоли от тази зависимост. „Николо беше застигнат от една болест, но премина през лечение и сега е в ремисия. Тези среща са много полезни за децата. Фаджоли излъчва близост, човечност и смиреност“, коментира тя.

Последвайте каналите ни в: