Астън Вила приема Челси в мач от 35-ия кръг на Премиър лийг. Бурмингамци ще търсят трети пореден успех, чрез който да направят нова крачка към гарантиране на първото си участие в Шампионската лига. Домакините никога не са успявали да го достигнат след промяната на формата в началото на 90-те години. Лондончани пък продължават колебливата си кампания, но евентуална победа днес би ги изкачила над Уест Хам и само на три точки от Нюкасъл.

Мениджърът на Астън Вила Унай Емери прави една промяна в своя тим в сравнение с тези, които започнаха при успеха срещу Борнемут. Днес той залага на Дъглас Луис вместо Леон Бейли.

Your Aston Villa team tonight! 👊 pic.twitter.com/Wx0Im4t95h

— Aston Villa (@AVFCOfficial) April 27, 2024

Наставникът на Челси Маурисио Почетино също прави промени в своя отбор след тежката загуба от Арсенал. Добрата новина за аржентинеца в завръщането на Коул Палмър, който се завръща, след като се е възстановил от вирусно заболяване. Тиаго Силва и Трево Чалоба пък започват в отбраната, където заменят Аксел Дисаси и Алфи Гилкрист, а Енцо Фернандес липса, тъй като бе опериран и няма да играе до края на сезона. Рахим Стърлинг, Леви Колуил и Бен Чилуел също не са на разположение.

Our Blues to face Villa! 👇@ParimatchUK | #CFC | #AvlChe pic.twitter.com/R2Vh0Fxew3

— Chelsea FC (@ChelseaFC) April 27, 2024
Последвайте каналите ни в: