Уулвърхамптън спечели с 2:1 домакинството си на Лутън в мач от 35-ия кръг на Премиър лийг. Хий-Чан Хуан (39’) откри резултата в края на първата част, а Тоти Гомеш (50’) удвои преднината на домакините след почивката. Единственото попадение за гостите пък бе дело на Карлтън Морис (80’).

Кореецът Хий-Чан Хуан имаше първата добра ситуация в срещата в 21-ата минута, когато той получи в наказателното поле и стреля опасно, но Томаш Камински се справи. Именно той осъществи добър пробив в 39-ата минута, когато вече успя да отбележи за 1:0. “Вълците” стигнаха до удвояване на своята преднина в 50-ата минута, когато Тоти Гомеш се възползва от центриране на Марио Лемина и реализира. “Шапкарите” успяха да върнат едно попадение десет минути преди края на редовното време, когато след късо изпълнение на корнер се стигна до центриране, а топката стигна до Карлтън Морис, който реализира за 2:1.

С тази победа домакините от Уулвърхамптън успяха да прекъснат лошата си серия в последните срещи и да запишат първи успех в последните си пет мача в първенството. Те се намират на десетото място в класирането. От своя страна Лутън навлезе в серия от три последователни поражения и се намира точно под чертата.

Последвайте каналите ни в: