Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик Тен Хаг защити Маркъс Рашфорд, който прави доста разочароващ сезон. Нидерландецът говори преди утрешния двубой на “червените дяволи” срещу Бърнли. Той разкри, че Мейсън Маунт се завръща и ще бъде на негово разположение.

“Миналия сезон Рашфорд беше блестящ. Мисля, че това беше най-добрия му сезон в кариерата, вкара 30 гола. Този сезон не се представя по същия начин и хората го критикуват. Ние трябва да го подкрепим, за да се върне към нивото от миналия сезон. Той има нужда от подкрепа. Всички знаем на какво е способен”, коментира Тен Хаг.

🚨🚨| BREAKING: Erik ten Hag has banned reporters from The Sun, Manchester Evening News, and The Mirror from asking questions during his pre-match press conference today. [@MailSport] pic.twitter.com/hQU66SqMLF

— centredevils. (@centredevils) April 26, 2024

Специалистът заяви, че Маунт е готов за срещата с Бърнли и обясни състоянието на Люк Шоу, Лисандро Мартинес и Антони Марсиал: “Мисля, че ще ги видим на терена до края на сезона. Те подновиха тренировки. Следващата стъпка е да започнат да участват в отборните занимания. Прогресират добре и е възможно да са на линия за последните седмици”.

“Феновете винаги са ни подкрепяли - при домакинства и гостувания. Има добра връзка между отбора и привържениците. Имахме доста разочарования този сезон. Когато играчите не са на разположение, не можем да се представяме и да постигаме резултатите, към които се целим. Можем да сме по-добри и мисля, че феновете разбират това. Имаме по-малко успехи от миналия сезон, но все пак сме на финал и това е позиция, в която искаме да бъдем - да печелим трофеи”, каза още Тен Хаг.

Последвайте каналите ни в: