Бомба от Австрия! Уволненият само преди дни от ЦСКА - София Нестор Ел Маестро, е напът да поеме третия в Австрия - ЛАСК (Линц) Новината е на местното издание Laola1.at.

"Предстои ли Нестор Ел Маестро да се завърне като треньор в Бундеслигата? По-конкретно става дума за позицията на старши треньор в ЛАСК", пише медията. Твърди се дори, че сърбинът е бил забелязан на среща с представители на ЛАСК в Траун.

"41-годишният треньор наскоро бе уволнен от ЦСКА - София за втори път и следователно е свободен да поеме нова роля. През сезон 2019/20 Ел Маестро води Щурм (Грац) и многократно влиза в заглавията на медиите с избухванията си. След това работи в Саудитска Арабия (Ал Таавон), Турция (Гьозтепе) и последно в ЦСКА - София", допълва Laola1.at

Към днешна дата ЛАСК (Линц) заема 3-тото място в австрийската Бундеслига с 27 точки - 11 зад лидера Щурм (Грац) и 8 зад втория РБ Залцбург. Евентуалният бъдещ отбор на Ел Маестро победи на два пъти Лудогорец през сезон 2020/21 в групите на Лига Европа - 4:3 в Австрия и 3:1 в Разград.

Последвайте каналите ни в: