Ювентус гостува на Каляри в мач от 33-ия кръг на Серия А. Футболистите на “старата госпожа” не са в най-добрата си форма в последно време и записаха едва една победа в последните си пет срещи в шампионата. При успех днес те ще се доближат на три точки от втория в класирането Милан. Домакините от Каляри пък нямат загуба в последните си три срещи и ще искат да продължат добрата си серия, а всяка точка в техния актив е ценна и ги приближава към оцеляването.

Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри залага на Карлос Алкарас, Федерико Киеза и Душан Влахович от първата минута. Алкарас се завръща в средата на терена за пръв път от началото на март, пращайки на пейката Уестън Макени. Войчех Шчесни е на вратата, след като счупи носа си преди по-малко от седмица. Мойс Кийн и Фабио Мирети не пътуваха с тима от първата столица на Италия до Сардиния.

⚪️⚫️ 𝕊𝕥𝕒𝕣𝕥𝕚𝕟𝕘 𝕏𝕀 📝 ⤵️#CagliariJuve pic.twitter.com/HS1CmPMZGK

— JuventusFC 🇬🇧🇺🇸 (@juventusfcen) April 19, 2024

За Каляри се завръщат от наказание Нихатан Нандес и Алесандро Дейола, докато Гаетано Ористанио се е възстановил от своите проблеми. Андреа Петаня, Леонардо Паволети и Марко Манкосу продължават да са извън състава, а Елдор Шомуродов и Зито Лувумбо ще водят атаката на отбора.

Così in campo per #CagliariJuve 👇🏼 pic.twitter.com/OVgkDz7NIu

— Cagliari Calcio (@CagliariCalcio) April 19, 2024
Последвайте каналите ни в: