Нападателят на Арсенал Леандро Тросар коментира предстоящия двубой срещу Байерн (Мюнхен). Утре баварците приемат английския тим в реванш от четвъртфиналите на Шампионската лига, след като първата среща в Лондон завърши 2:2.

“Всички са готови. Това е голяма възможност за нас на най-голямата сцена. Искаме да покажем на какво сме способни”, заяви Тросар. Белгиецът сподели, че за него не е проблем да влиза като резерва: “Правил съм го и като титуляр и като резерва. Страхотно е да помогнеш на отбора и да вкарваш голове. Винаги съм готов да помогна на отбора”.

🗣️ | Arsenal attacker Leandro Trossard on the match against Bayern Munich tomorrow:

“We want to win every game from now and that's how we approach every game. We just need to keep the right mindset.” #AFC #BAYARS pic.twitter.com/JN8mDvnsap

— Punch Drunk Arsenal (@PunchDrunkAFC) April 16, 2024

Той бе попитан и за битката за титлата в Англия, след като в последния кръг “артилеристите” загубиха с 0:2 от Астън Вила и вече са в неизгодна позиция. “Не мисля, че има нужда някой да ни мотивира. Достатъчно сме опитни, за да се справяме с подобни ситуации. Все още е оспорвано, а до края остават шест кръга. Искаме да спечелим всички мачове. Много се говори само заради един мач, но ние бяхме много добри цялата година. Трябва да продължим напред”, коментира той.

Последвайте каналите ни в: