Италианският Лацио се насочи към Фотис Йоанидис като основен вариант за заместник на Чиро Имобиле, но сега “орлите” са изправени пред конкуренция от Уест Хaм за талантливия нападател на Панатинайкос.

Опитният Имобиле  през този сезон не е нападателят, който решава проблемите в атаката, като отбеляза само шест гола в 27 мача от Серия “А”, а продължаващата му лоша форма започна да показва намаляване във вярата в качествата му. Феновете на Лацио със сигурност не са свалили доверието от любимеца си, но смятат, че е време треньорът Игор Тудор да даде шанс и на Валентин Кастеянос в новия проект, който би трябвало да представлява отбора. Паралелно с това, Лацио ще трябва да търси още варианти за атаката и гръцкият национал беше сочен като първи избор.

Уест Хам също сериозно се интересуват от привличането на Фотис Йоанидис от Панатинайкос. “Чуковете” търсят нов дългосрочен заместник на Михаил Антонио.

Лацио също държеше под око 24-годишния нападател на Панатинайкос от известно време, но може да се затрудни да се бори с Уест Хам за неговия подпис. Лондончани, чиито скаути останаха впечатлени, планират оферта от около 20 милиона евро през лятото, а подобна сума е непосилна за “бианкочелестите”.

Последвайте каналите ни в: