Британският таблоид „Сън“ излезе с информация за много неочаквана оферта от страна на Интер към Манчестър Юнайтед. Изданието твърди, че ръководството на „нерадзурите“ е предложило размяна между Дензъл Дъмфрис и Аарън Уан-Бисака, на което 20-кратните шампиони са отговорили отрицателно.   

Дъмфрис е считан за един от най-добрите уинг-бекове в Серия „А“, като нидерландецът има 18 мача през настоящата кампания и е изключително полезен в офанзивен план, създавайки много ситуации за своите съотборници. Затова изглежда странно Симоне Индзаги изобщо да е съгласен да се раздели с него.

Дъмфрис има контракт с „нерадзурите“ за още година и половина, а преговорите за нов такъв са в застой, тъй като той иска доста по-висока заплата, отколкото клубът му е предложил. Според „Сън“ офертата към него е за 35 000 паунда седмично, докато нидерландецът настоява за 80 000.

Уан-Бисака изигра 17 срещи за Юнайтед до момента. Неговият договор изтичаше след края на настоящия сезон, но клубът вече активира опцията да удължи контракта му с допълнителни 12 месеца – до лятото на 2025 година.

Man Utd reject Inter Milan’s swap transfer offer for Aaron Wan-Bissaka as they look to offload ace in contract stand-offhttps://t.co/7jbpgAS6kJ

— Charlie Wyett (@CharlieWyett) January 22, 2024