Защитникът на Реал Мадрид Антонио Рюдигер отрече в социалните мрежи твърденията, че е бил обиждан на расова основа след победата на тима си над Брага в Шампионската лига с 2:1 снощи.

След края на срещата германският национал се скара с помощник-треньор на домакините, като бе нужно да се намесят десетина човека, за да ги разтърват. А испанските медии побързаха да съобщят, че Рюдирег е бил обиждан заради цвета на кожата си.

It's all good again guys - I am relaxed 🤞🏾 He definitely did not insult me racially, there was just a little dispute after our ways have crossed each other after the final whistle.
Let's focus on Saturday now!!! #HalaMadrid https://t.co/BdcU0iKYyd

— Antonio Rüdiger (@ToniRuediger) October 24, 2023

"Не знам какво се случи с Рюдигер, той влезе в конфликт с един от асистентите на Брага. Беше много ядосан и имахме трудности да го удържим. Успокои се в съблекалнята", коментира след мача треньорът на Реал Карло Анчелоти.

"Всичко е наред, момчета, спокоен съм. В никакъв случай не ме е обидил на расова основа, просто се скарахме, след като пътищата ни се пресякоха след последния съдийски сигнал. Нека се концентрираме върху мача в събота", написа защитникът в профила си в Туитър.

В събота Реал Мадрид ще гостува на Барселона в така чаканото в Испания и по света “Ел Класико”.
БТА

Всички късни мачове от Шампионската лига в комбинирано предаване, напълно безплатно и достъпно за всички! Всички голове, картони, спорни ситуации и консултации с VAR само на клик разстояние!  Да, на платформата Champions TV, която по традиция стриймва най-интересното на живо от късните мачове в сряда вечер!