Партито за титлата трябва да започне от 18:30 часа, но феновете са поканени да пристигнат на "Мариенплац" много по-рано, за да се присъединят към публичното гледане на мача на женския отбор срещу Потсдам от 15:00 часа.

Байерн се нуждае от победа в домакинския мач, за да спечели титлата и в женската Бундеслига. При успех женският отбор ще се присъедини към мъжкия на балкона на кметството.

Клубът ще предложи на феновете след мача безплатни автобуси, за да пристигнат навреме за празненствата.

Verfolgt das Saisonfinale der @FCBfrauen 𝗟𝗜𝗩𝗘 𝗕𝗘𝗜𝗠 𝗣𝗨𝗕𝗟𝗜𝗖 𝗩𝗜𝗘𝗪𝗜𝗡𝗚 auf dem Marienplatz! 🔴⚪

ℹ️ Ab 14:00 Uhr kämpfen unsere Mädels gegen Turbine Potsdam um die Meisterschaft: https://t.co/lHRa4WF11v#packmas #MiaSanMia https://t.co/v6WzVhok6J

— FC Bayern München (@FCBayern) May 28, 2023

През 2015 и 2016 година мъжкият и женският тим на Байерн стояха отново заедно на балкона на кметството със своите трофеи, за да празнуват с феновете.

През 2021-а, когато и двата отбора спечелиха титлите, съвместното парти беше отменено заради пандемията от коронавирус.

"Това, което направи отборът, беше друга класа. Те вярваха в себе си и се бориха до последната минута. Шапки долу", каза президентът на клуба Херберт Хайнер.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages