Наставникът на Челси Греъм Потър е фаворитът на британските букмейкъри за следващ уволнен мениджър в Премиър Лийг, пише “Дейли Мейл”.

“Сините” отстъпиха на Тотнъм с 0:2 в лондонското дерби вчера, като това бе трета поредна загуба за водения от него отбор във всички турнири.  Освен всичко друго, Челси е без успех вече в 6 поредни мача.

Graham Potter is the bookies' favourite to be the next SACKED Premier League manager https://t.co/yrMVlLqzDZ

— MailOnline Sport (@MailSport) February 27, 2023

Потър, който беше назначен едва през септември, има коефициент 4/11 да бъде уволнен. Той е плътно следван от мениджъра Уест Хам Дейвид Мойс, който има коефициент 10/3 да загуби работата си. Следващ в този списък е мениджърът на Борнемут Гари О'Нийл, който също е под прицел.

Макар и да се твърди, че собствениците на Челси  имат доверие в Греъм Потър и ще му оставят достатъчно време да обърне нещата, според информации в пресата на Острова следващите два мача ще са ключови за бъдещето на мениджъра. На “сините” предстоят домакинства на Лийдс в Премиър лийг и реванша с Борусия (Дортмунд) в Шампионската лига, в който немците имат преднина от един гол след първия мач.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago