Ръководството на Челси е поставило “на пауза” разговорите с Мейсън Маунт за нов договор, съобщава “Дейли Мейл”. Настоящото споразумение на Маунт е за около 80 хиляди паунда на седмица и е до лятото на 2024-а година.

Халфът иска да утрои седмичната си заплата, за да се доближи до най-добре платените играчи в тима. До този момент двете страни проведоха няколко кръга от преговори, но така и не успяха да постигнат цялостна договорка за нов контракт. Ситуацията предизвиква интереса на няколко от тимовете в Премиър лийг, като за най-настоятелен в интереса си към Маунт в момента се смята Ливърпул.

От Челси похарчиха над половин милиард евро за нови футболисти в последните два трансферни прозорец, но резултатите на тима все още липсват. “Сините от Лондон” са в серия от четири поредни двубоя без победа в първенството и към този момент заемат едва десетата позиция в подреждането. Играчите на Греъм Потър се провалиха и в гостуването си на Борусия (Дортмунд) в първи двубой от 1/8-финалните сблъсъци в Шампионската лига, а реваншът е след седмица на “Стамфорд Бридж”.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago