Дублиращият отбор на Хебър победи в контрола играна в Пазарджик,представителния отбор на Национал (София) със 6:2. Играчите на треньорите Спас Гигов и Славчо Тошев показаха много добро футболно ниво и категорично победиха.

Гостите от София започнаха по-активно и откриха резултата. След това младия отбор на Хебър съставен в голямата си част от юноши на клуба наложи волята си и отбеляза 6 безответни гола. В голмайстори се превърнаха Стилиян Метанов с два гола, Николай Габеров, Денис Костадинов, Християн Ганев и Мариан Иванов. В самия край на срещата гостите от столицата, в чийто треньорски щаб е и нашият съгражданин и бивш футболист на Хебър Станислав Катранков, отбеляза и втори гол оформяйки крайното 6:2.

Хебърци нямат мач тази седмица, заради отказа на Чавдар (Етрополе) от участие в Трета югозападна лига. Младият тим от Пазарджик продължава подготовката си за финалния етап от първенството. Въпреки трудностите, които тимът претърпя през зимата и отстраняването на доста от момчетата в отбора по решение на предишното ръководство младите възпитаници ще се борят до последното за мястото си в Трета лига и през следващия сезон.

sportnewspz.com