Първенството на Втора лига не е приключило и Марица има още мачове, но никой в „Кършияка“ не мисли за тях. „Пиратите“ вече се оглеждат къде ще продължат кариерата си, след като стана ясно, че Христо Христов хвърля кърпата и повече няма да издържа клуба.

„Досега всичко е точно и нищо не ни се дължи, но е нормално и да няма мотивация. Всички си тръгваме. Никой няма да остане“, обяви изпълнителният директор Николай Димитров. Ноко, както го знаят всички, също иска да се пробва като треньор на друго място.

„За школата няма да е проблем да съществува. Имаме 250 деца. Освен това академията успява и да се издържа сама. Не е ясно дали ще има мъжки тим и къде ще играе – в Трета лига или в Окръжните групи. И със сигурност той ще бъде съставен само от юноши. Жалко е, защото бяхме изградили добър състав, но изпадането също се дължи на неяснотите, които имаше около бъдещето“, продължи той за „Мач Телеграф“.

Възможно е също този сезон да бъде и последен в кариерата за играчи като Валери Домовчийски. Той и Георги Петков единствени още не са хвърлили кърпата от Дрийм тийма на Станимир Стоилов на „Герена“, който влезе в Шампионската лига.