Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич даде мнението си след победата на своя тим над Хебър. “Белите” се наложиха с 3:1 и прекъснаха негативната си серия.

“За момчетата беше много важно днес да победим, успяхме и това ни радва. Стартирахме много добре, започнахме с голяма агресия и много ситуации, където трябваше да вкараме още. След това дойде малко напрежение, колебахме се малко. Основното е, че успяхме да спечелим мача.

Когато има един период без победи, им е трудно на футболистите. Започват да се съмняват, идва и напрежението, което влияе на играта и общо взето днес бе важно да вземем трите точки. Аз мога да съм много доволен от първото полувреме, до 35-ата минута като игра. Успяхме да вкараме, а можеше и още. След това дойдоха колебания. На почивката си говорихме да сме максимално концентрирани, второто полувреме успяхме да вкараме още два гола и спечелихме мача.

Ние си имаме атаки и по фланговете, и централно, гледаме да правим повече различни ситуации, но най-важното е, че взехме трите точки. Разбира се, че ме радва, когато младите си вкарват головете, искаме да развиваме младите футболисти. Имаме още грешки, но ще надявам се да ги изчистим.

Няма да коментирам дали си говоря с ръководството, или не”, завърши Заги.

Последвайте каналите ни в: