Предстои поредна интересна нощ в НБА. Днес ще се изиграят шест срещи от редовния сезон, а някои от тях са с доста голям заряд.

Нощта започва с четири мача от 02:00 часа. Първият от тях не е толкова интригуващ и в него ще се изправят аутсайдерите Детройт Пистънс и Мемфис Гризлис, които вече играят само за честта си.

Доста по-завързан е вторият двубой по това време между Индиана Пейсърс и Бруклин Нетс. Домакините се борят със зъби и нокти за мястото си в топ 6 на Изток и директно класиране за плейофите, докато гостите са на ръба на топ 10 и място в плей-ин турнира, така че победата е изключително нужна на всеки от тях.

По същото време е и срещата между Орландо Меджик и Портланд Трейл Блейзърс. Тук мачът е доста по-важен за "магьосниците", които се борят за място в плейофите, докато гостите отдавна не се борят за нищо.

Междувременно е и двубоят между Шарлът Хорнетс и Бостън Селтикс, в който гостите са категоричен фаворит и ще търсят нова победа, макар вече да са сигурен участник в плейофите и сигурен първенец в Източната конференция.

Следващите две срещи са от 03:00 часа. Първата от тях е между Чикаго Булс и Атланта Хоукс. В нея се изправят два тима преки конкуренти в битката за плей-инт турнира на Изток и се очаква да хвърчат искри.

Може би най-вълнуващият мач за нощта ще е този между Ню Орлиънс Пеликанс и Финикс Сънс. И тук ще има сблъсък между преки конкуренти, но за място директно в плейофите на Западната конференция, така е срещата ще е с огромен заряд и за двата тима.

Последвайте каналите ни в: