Националът Валентин Антов даде интервю пред Sportal.bg в Азербайджан преди мача с Танзания. Юношата на ЦСКА изрази задоволство от своята форма и сподели, че се надява стадион "Българска армия" да придобие модерен вид. 

"Добре съм, чувствам се във форма, играя редовно, което ме прави щастлив. Надявам се да успея да помогна по най-добрия начин. С момчетата тренираме здраво, както винаги. Готвим се за мачовете и се надявам да постигнем добри резултати и да покажем добра игра.

Когато играеш за националния отбор, винаги трябва да си мотивиран. Обстановката при нас е като преди официална среща, тренираме винаги на максимума си, искаме да покажем най-добрата си страна, да вземем победата, да зарадваме хората и да надграждаме.

Стадионът на ЦСКА ли? Разбира се, че следя. Толкова години съм бил част от този клуб. Като всеки привърженик, се надявам ЦСКА да има един нов модерен стадион, на който да играе европейски срещи, да има много публика и да помогне за цялостното развитие на българския футбол.

Винаги в националния отбор даваме всичко от себе си, искаме да вземем и резултат, затова сме тук - всеки тренира и работи, за да излезе на терена и да печели победи", каза защитникът на Кремонезе. 

ФИЛИП ДРУМЧЕВ, специален пратеник на Sportal.bg в Баку

Последвайте каналите ни в: