Героят за Черно море Живко Атанасов, който донесе победата срещу ЦСКА - София в 87-мата минута, сподели след края на двубоя, че отборът ще продължава да се бори. "Моряците" са на върха в efbet Лига, но Лудогорец е с два мача по-малко.

"Страхотен мач! Супер атмосфера! Радвам се, че излязохме победители. Този гол е един от най-важните ми. Шегувам се с приятели и колеги, че моите голове винаги са значими. Във футбола се използва този прийом - някой да отклони топката на първа греда.Това е директен съперник и се надявам да продължи тази серия, защото, ако се издъним в следващите мачове, тези три точки няма да имат чак такова значение. Там сме, горе сме, продължаваме да се борим. Всички сме здрави, отборът е добре, стараем се да играем футбол. Преборихме се и се надявам да продължаваме да работим по този начин. Всички сме заедно и целта е ясна.26

Нека да погледнем реално - нашият отбор струва в пъти по-малко от тези на ЦСКА и Лудогорец. Играе се 11 на 11, ние пък имаме много добър треньор. Имаме силен колектив, който взима връх в повече от ситуациите", каза Атанасов.

Последвайте каналите ни в: