Множество информации в Италия твърдят, че директорът на Ювентус Кристиано Джунтоли ще се срещне с агента на Душан Влахович, Дарио Ристич, тази седмица, за да обсъдят евентуално удължаване на договора на сръбския национал. Торинци работят за удължаване на контрактите на много от своите играчи. Те вече постигнаха споразумение с Николо Фаджоли, а сега наред е сръбският нападател съобщават "Гадзета дело Спорт" и "Калчомеркато".

Настоящият договор на Влахович изтича през юни 2026 г. и се съобщава, че Ювентус работи върху удължаването му с една или две години. Това би позволило на гигантите от Серия "А" да намалят амортизацията на нападателя в баланса си, както и сметката си за заплати. Влахович получава 7,5 милиона евро на сезон плюс добавки, но заплатата му ще нарасне до 12,5 милиона евро на сезон плюс бонуси. "Бианконерите" обаче планират да разпределят заплатата и бонусите му в по-дълъг договор, за да подобрят финансовото си състояние.

Твърди се още, че италианският гранд може да се съгласи да включи и освобождаваща клауза в новия договор на нападателя, което може още повече да улесни преговорите между двете страни.

Влахович отбеляза четири гола в осем мача този сезон. Той се присъедини към "Старата госпожа" от Фиорентина през 2022 г. в сделка за 80 милиона евро.

Последвайте канала ни в