Инстаграм страница на ФК Крумовград публикува интересен колаж, с който да отбележат победата над Ботев Пловдив на стадион Христо Ботев.

Отборът, който ползва базата на канарчетата в Коматево за официалните си мачове и в който има трима преотстъпени футболисти на Ботев Пд, буквално се подиграха с Асен Караславов.

Според данните под името на профила, това е официален профил в инстаграм на ФК Крумовград. Тъй като сайтът на клуба не работи, не можем да проверим, дали там има линк точно към този инстаграм профил. Прави впечатление правописът на хаштага #краенресултат

Това, което можем да кажем със сигурност, че за публикувания колаж е ползван дизайна от фейсбукстраницата на Ботев Пловдив и снимката е заменена с тази на Караславов.

Със сигурност постъпката на Крумовград по никакъв начин не кореспондира нито с феърплея, нито с това, че на практика клуба от началото на сезона има договорни отношения именно с Ботев Пд за ползването на базата на канарчетата. Още по интересен факт е, че под този договор би трябвало да стои точно подписа на Асен Караславов, който до назначаването на изпълнителен директор, бе човекът при жълто-черните, чийто подпис стоеше под всички такива документи.