Два дни след загубата от Левски на Колежа от Ботев Пловдив скочиха сериозно на главния съдия Железов, помощниците му и всички, които отговарят за качеството на съдийството у нас.

“Изминаха два дни от края на мача с Левски. Осъзнаваме, че за загубата първо трябва да търсим вината в нашето представяне на терена.
В същото време, цялата футболна общественост видя редица спорни отсъждания в мача.
Представяме на Вашето внимание три ситуации, в които решенията на главния съдия и неговите помощници повлияха на развитието на срещата.
И трите положения бяха отсъдени в полза на Левски, а главният съдия нито веднъж не бе повикан да прегледа положенията от VAR.
1 – брутален удар с лакът в лицето на Мартин Секулич, при който главният съдия не отсъжда дори нарушение (влизането на Хосе Кордоба е за червен картон)
2 – дузпа за Левски – много спорна ситуация, при която множеството повторения показват, че контакт на Пунчец с играча на “сините” няма
3 – нарушение в атака на Уелтън срещу Джаспър Ван Хертъм – очевидна ситуация за фаул в нападение, в следствие на която пада третият гол за Левски”

Можете да се присъедините към канала на PlovdivDerby.com в Telegram, за да достигат до вас новините бързо и своевременно! Направете го тук>>> https://t.me/plovdivderby

 

PlovdivDerby