Наказанието от една среща на защитника Живко Атанасов изтече и той ще бъде на разположение на треньорския щаб на Черно море. Националът Виктор Попов няма да играе във втора среща от плейофите заради натрупани картони. Това означава, че в мача срещу ЦСКА 1948 в събота Атанасов ще се завърне в центъра на варненската отбрана за сметка на набиращия все по-голяма скорост младок Росен Стефанов.

Цветомир Панов отново ще заеме позицията на десен бранител за сметка на Виктор Попов. Основната задача пред тима е класиране поне на четвърто място, което ще осигури на тима бараж във Варна със седмия за право на участие в евротурнирите. Най-голямото предимство е фактът, че към настоящия момент "моряците" разполагат със сериозна и равностойна конкуренция на всички позиции в прилаганата от треньора на варненци Илиан Илиев схема.

Пламен Трендафилов

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe