Наставникът на Черно море Илиан Илиев коментира поражението с 0:2 от ЦСКА – София. Според него тимът му е трябвало да подходи по-смело в предни позиции.

28

„Добро представяне в дефанзивен план. Имаш старание от всички, но ако искахме да вземем нещо, трябваше да направим повече в офанзивен план. Не развихме някои атаки и затова загубихме. Трябваше да задържим повече топката и да не я губим. Старание в дефанзивен план, но трябваше да направим повече в предни позиции. Направихме по-офанзивни промени и създадохме две-три опасности. Ако бяхме подходили по-смело, щяхме да имаме шанс да вземем нещо от мача. Най-сериозният ни проблем са пътуванията. Имаме две-три дълги пътувания и възстановяване. Футболистите бяха по-тежки в първите минути, но календарът е направен така. Срещу ЦСКА 1948 трябва да изиграем мача по по-добър начин“. 

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe