Черно море победи ЦСКА - София с 2:1 в турнира за Купата на България в последния мач помежду им, но се намира в доста лоша серия срещу “червените” в първенството. Варненци не са успели да се разпишат в предишните си 6 шампионатни срещи с този съперник – записаха 5 загуби и едно нулево равенство при голова разлика 0:7. Три от тях завършиха 1:0 за столичани, който е и най-често срещаният резултат в мачовете на тима през този сезон – цели 9 победи са дошли с подобно цифрово изражение.

За последно в мрежата на ЦСКА - София успя да се разпише Матиас Курьор при 1:1 на 12 септември 2020 г. на „Тича“, а малко по-късно Густаво Бусато спаси дузпа, бита от Васил Панайотов. Голът на нападателя от Мартиника падна в 36-ата минута, като Черно море не е вкарвал на този противник вече от 594 минути, или точно 9 часа и 54 мин.

Варненци имат 1 победа в последните си 10 шампионатни двубоя с “червените” – 3:1 на „Българска армия“ на 20 юли 2019 г. Балансът в останалите 9 срещи е 2 равенства и 7 успеха за ЦСКА - София.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe