Наставникът на Черно море Илиан Илиев даде мнението си след победата на своя тим над Септември. “Моряците” се наложиха с 3:0, а специалистът остана доволен от постигнатия успех.

“Заради тези две загуби, които допуснахме къде заслужено, къде не, този мач ни беше труден от психологическа гледа точка. Добре, че ни влязоха ситуациите за първите два гола. Второто полувреме не го започнахме добре и рискувахме да се възстанови разликата. В края на мача след третия гол се успокоихме, но трябва да изиграем по-добре мачовете вкъщи. Като цяло поздравявам футболистите и за предните мачове, за себераздаването и желанието за игра.

Днес имахме доста малко опасности пред нашата врата, надявам се да допускаме още по-малко.

С двама типични нападатели сме играли през годините, но много зависи и хората зад тях. Ако двамата са само изолирани напред, ще е трудно, но това се неща, които можем да изпробваме.

Трябва да се съобразяваме с контузените футболисти. Засега се справят момчетата. Нужни са ни контузените.

Имаме неизлекувани и тези с визите се надявам по време на паузата да са готови, за да имаме повече опции на крилата. Искахме да направим и втора контрола, но не можахме да намерим съперник. Съобразяваме се с обстоятелствата”, заяви Илиев.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe