Опитите на ръководството на Берое да картотекира две от новите попълнения продължават да удрят на камък.

Старозагорци не успяват да уредят левия бек Бубакар Траоре и халфа Уерди Мара. Първият е 25-годишен сенегалец и предишният му клуб е украинският Металист Харков. 23-годишният албанец Уерди Мара пък е носил екипа на турския Анкарагюджю, пише "Тема спорт".

Треньорът Николай Киров-Белия вече ги е отписал за предстоящото домакинство на ЦСКА 1948. Двубоят е в събота, 18 март, от 12:00 часа. Сблъсъкът е от изключителна важност за старозагорци, които продължават да пропадат в класирането. През пролетта заралии все още нямат победа. Те допуснаха 3 загуби, като успяха да вземат точки при гостуванията на Черно море (1:1) и Локомотив Пловдив (0:0).

Берое пусна в предварителна продажба билетите за съботния двубой. Те са на цена 10 лева. В деня на мача талоните ще са на цена 15 лева. Билетите за VIP зоната са по 40 лв. в предварителна продажба, включително и за деца, а в деня на мача те ще вървят по 50 лева.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe