Вратарят на Берое Иван Караджов, който се появи през второто полувреме в контролата с Рубин, сподели мнението си за двубоя. Стражът заяви, че има още много какво да се подобрява в отбора, но е сигурен, че до началото на пролетния полусезон в efbet Лига заралии ще са в по-добро състояние.

"Има още много какво да подобряваме. Вижда се, че сме доста назад. Сигурен съм, че с времето ще се напаснем към изискванията. Докато дойдат официалните мачове, ще сме в по-добро състояние. 

Вижданията ми са, че като цяло българският футбол изостава. Не само ние, всички отбори. На първо място е проблемът с терените. В България има два-три хубави терена. Много неща мога да кажа, но няма нужда сега. Всички хора са наясно, но си мълчат. 

Радващото е, че няма контузии. Дано всичко с Педро Енрике е наред. Тренираме здраво и се надяваме всичко да върви нормално. Ще се подготвим на 100% до първия мач от пролетния полусезон. Ще дадем максимума - това, което зависи от нас, ще го направим. 

Моите цели винаги са високи. Първо трябва да се стабилизира отборът и оттам нататък ще дойдат успехите. Берое е един от топ отборите в България. Целта пред отбора засега е спасяване. Ако съберем достатъчно точки, ще атакуваме по-предни позиции", заяви Караджов пред Sportal TV.

Бъди част от "Домът на феновете”, играй и печели със Sportal.bg.