Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев даде мнението си след контролната среща между варненския тим и черноморец Балчик. “Моряците” се наложиха с 2:0.

"Поредната контрола, последните две ги изиграхме през ден, малко да се натоварят, да имат футболистите игрово натоварване. Другата седмица ще играем една контрола. Това, от което не съм доволен, е, че много играхме назад. Да, искаме да държим топката, но много пасове назад, което не е добре. Другите неща са нормални за етапа на подготовката. Надявам се при крайните бранители да имаме избор, всички да са в добро състояние, контролите са за това, естествено и цялата подготовка, за да видим кой е в по-добро състояние. Така че се надявам не само там, но и на другите места тези, които искат за играят да го покажат в тези мачове. Защото ние имаме 20 и няколко полеви играчи, но не виждам голяма конкуренция за първите 11, никой не е заявил, от тези, които не играха много през първия сезон, да каже аз искам да играя с поведението си на терена, говоря за последните две контроли.

Новото попълнение - швейцарецът Арлинд Дакай, е вътрешен полузащитник, знаете, че ни напуснаха Мимито Биаи и Матеус Клементе и имахме нужда да се подсилим в тази зона, още повече при контузията на Даниел Димов, чието възстановяване върви добре, но все пак още не е на 100 процента. Да се създаде конкуренция, тъй като младите на този етап не заявяват, че имат много желание да играят в средната зона на терена. Задължително търсим нападател и то го търсим доста усилено, тъй като видяхте, че и днес хората, които играха в атака са доста далеч от това, което ние имаме като представа за човек, който да завършва атаките", заяви Илиев. 

Бъди част от "Домът на феновете”, играй и печели със Sportal.bg.