Наставникът на Берое Николай Киров бе силно разочарован от представянето на неговия тим при загубата с 0:2 от Ботев (Враца). Специалистът е обезсърчен от играта на тима най-вече в атака.

“Ние проблемите си ги знаем. С класата ни в атака ни е доста трудно в efbet Лига. Мога да поздравя домакините, бяха по-настоятелният отбор и закономерно ни победиха. Бяха по-агресивни през първата част. Моите виждания за играта са свързани с атаката и там са ни огромни проблемите. Виждате хората, с които разполагаме атака на какво ниво са. Топката трябва да се държи в по-предни позиции, ако искаме да печелим. Неприятна загуба, а срещу отборите около нас в класирането трябва да направи всичко да печелим точки”.

“Ще трябва да търсим хора в атака, но за жалост ще е след нова година. Не можахме да картотекираме новия нападател, не знам дали ще е на много добро състояние, дълго време не е играл официални двубои. Това е кардиналния проблем на Берое. Разчита се на състезатели, които не са играли дълго време. Нормално е да не са в оптимално състояние, получават се контузии”, анализира Киров.