Капитанът на Берое Симеон Мечев даде мнението си след победата на своя тим над Арда. “Заралии” се наложиха с 2:0 като домакини и прекъснаха серията си от 6 мача без успех.

“Смятам, че беше заслужен успехът. Изключително важен успех от психологическа гледна точка, поздравявам отбора за победата.

Ние доста добре се подготвихме за този мач, нашият треньор познава отлично Арда. Поздавявам момчетата, които се раздаваха на 100% и феновете, които дойдоха да ни подкрепят, въпреки тежките резултати.

Леки мачове няма, ние всеки мач излизаме за победа, досега не се получаваше, но работим доста усърдно в тренировките. Видях себераздаване, което лиспваше в предните мачове. Борихме се днес за всяка една топка. Минахме през труден период. Смея да кажа, че ще изиграем здрав мач с Локо (София) и през зимата трябва да надградим и да вдигнем нивото.

Помагахме си както в атака, така и в защита. Със себераздаване нещата ще се получат.

Няма какво да коментирам Николай Киров, той е доказан треньор, не е минавала мисъл, че можем да изпаднем. Ще се справим, работим здраво и трудът се отплаща”, заяви Мечев.

Снимка: startphoto.bg