ПФК Берое (Стара Загора) представи нов партньор часове преди мача с шампиона Лудогорец от 14-ия кръг на efbet Лига. Това е компанията за спортна екипировка и артикули "Soccer King". Фирмата е специализирана във вноса на висококачествени спортни артикули, футболни обувки, аксесоари и екипировки и може да предложи най-новите спортни продукти на марки като ADIDAS, NIKE и PUMA.

"С гордост съобщаваме, че ПФК Берое намери нов рекламен партньор в лицето на "Soccer King"! Благодарим на компанията за подадената ръка в този труден за клуба момент и се надяваме на едно ползотворно и дълго сътрудничество, се казва в изявлението на клуба.

"Вече няколко години сме лидер на пазара, защото селектираме за Вас многообразие от персонализирани спортни артикули, бутонки, спортни екипи за жени, деца и мъже. Брандът е фокусиран към внос на обувки за футбол както за любителите, така и за професионалистите", обясниха от компанията.

Берое посреща Лудогорец (Рз) тази вечер от 20.00 часа на своя стадион, като преди срещата има 12 точки и заема 11-о място.