И тази година Берое, съвместно с Националния фенклуб, отново зарадва всички първокласници в Стара Загора. За дванайсети пореден първи учебен ден клубът организира акцията под надслов "На училище с Берое". 

Над 1200 първокласници от всички старозагорски училища получиха беройски тетрадки с кратка история на клуба. Идеята на акцията е да се популяризира местният отбор сред най-малките и то в най-специалния за тях ден – първия учебен.

Освен това, всички първокласници ще получат и безплатен билет за срещата с Левски веднага след пускането им в продажба. Талонът за срещата ще важи за техния придружител, а децата ще могат да посетят двубоя безплатно.

"Тази година играчите от представителния тим и треньорите от школата на клуба бяха специални гости в училищата за откриването на учебната година! Всички футболисти на Берое, треньорите и всички служители в клуба пожелават много успехи на всички първолаци в училище и се надяват да ги виждат все по-често да спортуват, както и да подкрепят любимия зелен тим на стадиона под Аязмото", пишат от клуба.

Снимки: beroe.bg