Наставникът на Берое Петър Хубчев остана доволен от домакинската победа с 3:1 над Спартак (Варна). Треньорът на "заралии" направи интересен коментар и за новото попълнение Калоян Кръстев, който се отличи с гол.

“Най-ценното за Берое в момента е, че всички, като започнем от тези момчета, ръководство на града и клуба, всички, които обичат Берое, са заедно. Знаят пред какви трудности се сблъсква клуба и са заедно. Това е най-ценното.

Днес подходихме по малко по-друг начин. Без да се концентрираме колко важен е мачът, с цената на 6 точки. Решихме да подходим тактически и се получи.

Във втори мач този отбор показва някакъв морал. Тактически това, което можем, беше ОК. През второто полувреме изчакахме да отбележим трети гол и всичко стана спокойно. Но имаме още много работа.

Понякога тези мачове са по-трудни. Спартак не се прибра, опита се да играе с 10 човека и им прави чест на момчетата. Но това не е мой проблем. Ние направихме това, което трябваше да направим.

Познавам Калоян Кръстев доста добре, викали сме го в националния отбор. Знам какво може, когато е в топ форма. Той показа малка част от възможностите си. За него най-важното е да е здрав. Това момче може много, много повече. Най-важното е да се излекува”, каза Петър Хубчев.